05
jul

SF Styling is een feit

Wauw, wat leuk! Na maanden nadenken, voorbereiden, nog meer nadenken en nog meer voorbereiden (perfectionistje?) is het dan eindelijk zover! Mijn eigen bedrijf SF Styling is een feit!

Zo leuk dat je komt kijken op mijn website!

Zoals je vast al had begrepen zijn huizen en interieur een grote passie van mij. Er gaat geen dag voorbij zonder dat ik zelf in mijn eigen huis aan het stylen ben, plannetjes maak en inspiratie op zoek via o.a. Instagram en Pinterest. Ook kan ik mezelf wel een beetje Funda verslaafd noemen. Mijn handen jeuken wanneer ik sommige foto’s van te koop staande huizen bekijk. Binnenkijken bij de huizen die te koop staan en dit vervolgens in mijn hoofd (nog) mooier maken. Vandaar dat ik dan ook gekozen heb voor dit fantastische beroep!

Hiernaast vind ik schrijven ook nog eens erg leuk en al helemaal schrijven over dat wat mij zo boeit! Soms zit mijn hoofd zo vol van alle ideeën, dat ik mijn hoofd even leeg kan maken door het op te schrijven.

De komende tijd zal ik hier dan ook steeds meer blogs aan toe gaan voegen. Dit zullen blogs zijn over al mijn projecten van vastgoed & interieurstyling, maar ook blogs over de interieurtrends van nu en alles wat mij interesseert rondom huizen en interieur. Samen met mijn gezin woon ik in een oud dijkhuis, waar we al drie jaar lang aan het klussen zijn om er ons droomhuis van te maken. Op dit moment zijn wij dan ook nog druk met project aanbouw en de tuin! Ook hier zal ik zo nu en dan een blog over schrijven.

Het zou heel leuk zijn als jij vervolgens een leuk berichtje achterlaat en mij gaat volgen op Facebook en Instagram, waarvan je de links kunt vinden onderaan de pagina.

Liefs,

Sascha

SFStyling logo