Diensten

Verkoopstyling

Werkwijze
Ik kom bij u langs voor, een geheel vrijblijvende en kosteloze, intake en samen lopen we door alle ruimtes in het huis. Ik bekijk alle ruimtes en zo maak ik een plan. In dit plan zorg ik ervoor dat de pluspunten van uw huis goed naar voren komen en dit zal resulteren in een aantrekkelijk en sfeervol geheel.

Verkoopklaar maken
Misschien vraag ik alvast om wat dingen op te bergen, voor de uiteindelijke restyling. Zie het maar zo, het begin van het verhuizen start nu. Vervolgens heb ik twee of drie dagen nodig om het plan daadwerkelijk uit te gaan voeren, zodat het er straks op de foto’s zo uitziet dat de mensen zéker willen komen kijken. Voor deze restyling wordt er zoveel mogelijk gebruik gemaakt van de aanwezige meubels en accessoires. Maar voor de complete Finishing Touch zit er ook een accessoire pakket bij, wat het totaalplaatje ten goede zal doen. Na de complete restyling krijgt u nog een formulier met tips hoe u de woning het best kunt presenteren voor een bezichtiging.

Sf Styling bank

Gastvrouw

Ook wanneer er een Open Huizen Dag plaatsvindt kan ik u een dienst bewijzen. Zo kan ik deze ochtend gastvrouw zijn in uw huis, zodat u niet zelf de kijkers rond hoeft te leiden in uw huis. Omdat u er emotioneel aan verbonden bent, zal het voor u een hele andere ervaring zijn om potentiele kopers rond te leiden. Daarom is het voor u fijn om dit uit handen te geven aan SF Styling.

SFStyling plant
SFStyling schap boven bed

Meubelverhuur

Wanneer u al verhuisd bent naar een nieuwe woning en er geen meubels meer staan in uw oude woning, zal het er waarschijnlijk kaal en sfeerloos uitzien. Woningen zonder meubels verkopen een stuk moeilijker dan sfeervol ingerichte woningen. Niet iedereen kan namelijk de meubels in de ruimte visualiseren. Door middel van het huren van echte meubels, kan ik uw woning compleet aankleden en voorzien van een prachtige sfeer, waar potentiële kopers zeker naar willen komen kijken.

Bezichtiging

Wanneer u uw huis door mij verkoopklaar heeft laten maken, kan ik u ook helpen om voor een bezichtiging nog even de puntjes op de i te zetten. Het is namelijk belangrijk dat de woning er hetzelfde uitziet als op de nieuwe foto’s welke op Funda gepresenteerd staan. Potentiele kopers hebben immers deze foto’s gezien en hebben er dan ook dat beeld bij. Wanneer het er weer uitziet als voorheen zal dit teleurstelling opwekken, wat de gehele bezichtiging niet ten goede zal doen.

Interieuradvies

Bij vastgoedstyling speelt het huis zélf de hoofdrol. Het gaat erom dat de woning er zo goed mogelijk uitziet en dat de focuspunten van de woning goed naar voren komen. Het gaat hierbij niet specifiek om de inrichting, al wordt er met de inrichting en de accessoires wel een zo fijn mogelijke sfeer gecreëerd.

Bij interieurstyling gaat het daarentegen júist om de inrichting van het huis. Ook hiervoor kunt u bij SF Styling terecht. Wilt u meer sfeer in de woonkamer? Wilt u een andere kleur op de muur of een complete nieuwe inrichting en stijl en komt u hier niet aan uit?

Ik kan, na een geheel vrijblijvende en kosteloze intake, een nieuw plan maken voor uw huis. Zodat we er samen weer een écht thuis van maken.

SFStyling woonkamer