Over mij

Mijn naam is Sascha Jansen, ik ben 26 jaar en ik woon, samen met mijn vriend en twee dochters, in Stampersgat. Mijn grote passie is interieurinrichting en ik ben gek op huizen. In mijn werk als vastgoedstylist kom ik in veel verschillende huizen en ben ik constant bezig met inrichten. Ik heb van mijn grote hobby mijn werk gemaakt.

In oktober 2017 ben ik geslaagd voor de opleiding vastgoedstylist bij House of KIKI. Sindsdien mag ik mezelf dan ook gecertificeerd House of KIKI vastgoedstylist noemen. House of KIKI is marktleider op het gebied van vastgoedstyling. Mijn lerares Kirsten Slager introduceerde 10 jaar geleden het vak in Nederland. Ze is bekend van onder andere ‘Uitstel van Executie’, waar zij aan de zijde van Martijn Krabbé, de huizen compleet stylde voor de verkoop. Mét succes.

Ik ben opgeleid volgens de ‘hands on’ aanpak, wat inhoudt dat ik geen advies rapport opmaak, maar dat ik daadwerkelijk in uw woning aan de slag ga. Wel kan zijn dat ik van te voren al wat tips geef waar u zelf mee aan de slag kunt, voordat ik de woning verkoopklaar kom maken.

Met mijn bedrijf SF Styling ben ik opgenomen in het CNVV, het Centraal netwerk voor Vastgoedstylisten, waar u mij ook op terug kunt vinden!